banner564

Büyük hayalleri vardı

Ortaokulu bu yıl bitiren ve tüm ailesinin gözbebeği olan 14 yaşındaki Hüseyin Kavunoğlu, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti

Büyük hayalleri vardı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Büyükkonuk köyünde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana gelen traktör kazasında henüz 14 yaşında olan Hüseyin Kavunoğlu hayatını kaybetti. 
Büyükkonuk başta olmak üzere ülke genelinde duyanları kahreden kaza, 14 yaşındaki çocuğun babasının evini temizledikten sonra çöpleri dökmek için traktörle kırsal alana gittiği sırada gerçekleşti.
Tanıyanların hayat dolu bir çocuktu dediği Hüseyin Kavunoğlu, ortaokulu bu yıl bitirmişti. Başarılı bir öğrenci olduğu öğrenilen Hüseyin’in zamansız vedası okul arkadaşları ve öğretmenlerini de hüzne boğdu. Arkadaşları, “Hüseyin sınıfımızın başarılı öğrencilerindendi. Liseden sonra iyi bir üniversitede okuyup, ülkesine hizmet etmek en büyük hayaliydi” dedi.

Yanında 8 yaşındaki kardeşi de vardı
Polis basın subaylığından alınan bilgiye göre kaza saat 19.30 sıralarında Büyükkonuk köyünün kuzeydoğu istikameti yönünde bulunan toprak yol üzerinde meydana geldi. 
Hüseyin Kavunoğlu, yönetimindeki Y 089 plakalı traktör ile kuzeydoğu istikametine seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıkıp yaklaşık 1 buçuk metre derinliğindeki çukur alana devrildi.
Kaza sonucunda 14 yaşındaki Hüseyin Kavunoğlu traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Traktör üzerinde yolcu olarak bulunan 8 yaşındaki kardeşi de hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Evden topladığı çöpleri dökecekti
Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre annesi ile babası ayrı olan ve annesi Kezban Gençoğlu ile beraber Atlılar köyünde ikamet eden talihsiz çocuk, yaz tatili nedeni ile Büyükkonuk köyünde yaşayan babası Salih Kavunoğlu’nun yanına gitmişti. 
Babasının ağılda olduğu sırada evi temizleyen çocuk, evden çıkan çöpleri dökmek için küçük kardeşi ile birlikte traktörü alarak yola çıktıktan kısa süre sonra acı kaderi ile yüzleşti.


Yakınları hastaneye koştu
Kısa sürede duyulan kara haber sonrası yakınları, Kavunoğlu’nun cansız bedeninin getirildiği Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne akın etti. Torununun zamansız ölümüne bir türlü inanmak istemeyen nenesi, “Yavrumu burada bırakıp bir yere gitmem” şeklinde feryat etmesi herkesi gözyaşına boğdu. 

Bugün defnedilmesi bekleniyor
Hüseyin Kavunoğlu’nun, bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak otopsinin ardından defnedilmesi bekleniyor. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473