banner564

Büyüklük onda kaldı

Gürel Ercener, aracını yakan kardeşi Cem Derviş Doğu hakkındaki şikayetini geri çekti

Büyüklük  onda kaldı
banner598

Başkent Lefkoşa’da üvey kardeşine ait aracın üzerine benzin dökerek ateşe veren zanlı Cem Derviş Doğu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Aracı yanan kardeşi Gürel Ercener’in şikâyetini geri çektiği açıklandı. Polis, 6 gündür tutuklu bulunan zanlıyı dün teminata bağlamak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.

Soruşturmayı yapan polis, zanlı Cem Derviş Doğu’nun 2 Ekim tarihinde saat 4.30 sıralarında Lefkoşa’da, Büyük Reşit Sokak üzerinde park halinde bulunan kardeşi Gürel Ercener’e ait KS 589 plakalı salon araç üzerine muhtemelen yanıcı madde döküp ateşe vermek suretiyle kasti hasara uğrattığı gerekçesi ile tutuklandığını söyledi. 
Polis, çıkan yangın sonucunda aracın tamamen yanarak zarar gördüğünü, aracın yanında park halinde bulunan GC 264 plakalı aracın ise kısmen yanarak hasara uğradığını mahkemeye aktardı. 

Diğer araç sahibi şikayetçi
Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının kardeşi olan ve aracı tamamen kül olan Gürel Ercener’in zanlı aleyhindeki şikâyetini geri çektiğini GC 264 plakalı araç sahibinin ise şikâyetinin devam ettiğini belirtti. 
Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve 2 kefilin 50’şer bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474