banner564

Cafer şimdi ne yapacak?

36 yaşında bir çocuk babası Erkut Özerdemli, zamansız vedasıyla herkesi şok etti

Cafer şimdi ne yapacak?
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa'nın tanınmış ve sevilen simalarından olan 36 yaşındaki Erkut Özerdemli’nin zamansız vedası tüm ülkede şok etkisi yarattı. Gazimağusa Serbest Liman’da özel bir  gemi nakliyat şirketinde çalışan; iş, spor ve siyaset dünyasında aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Özerdemli’nin cansız bedeni dün gece arkadaşları tarafından bulundu.
Eşinden ayrı yaşayan ve 8 yaşında Cafer isimli bir erkek çocuk babası olan Erkut Özerdemli’nin şok ölüm haberi başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

İşe gitmedi, gün boyu ulaşılamadı
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, dün çalıştığı işyerine gitmeyen Erkut Özerdemli’ye telefonla da ulaşılamadı. İş arakadaşları ve dostları gün boyu aradıkları ve bir türlü ulaşamadıkları Özerdemli’yi bulmak için seferber oldu. Tüm gün bulunmayan Özerdemli'nin arabası,dün gece saat 21.30 sıralarında daha önce de zaman zaman gittiği arkadaşının evinin önünde görüldü. 
Özerdemli’nin, Londra’da kalan ve kendisine emanet edilen arkadaşının Çanakkale mahallesindeki apartman dairesinin kapısını defalarca çalan arkadaşları, kapı açılmayınca çilingir çağırdı.

Kapı açılınca herkes şok oldu
Özerdemli’nin arkadaşları, çilingir çağrılarak açılan kapının arkasında gördüklerine uzunca bir süre inanmak istemedi.
Özerdemli’nin cansız bedeni ile karşılaşan arkadaşları büyük şok yaşadı. Durum polis ve ambulansa aktarılırken acı olayı duyan Özerdemli’nin diğer arkadaşları olay yerine akın etti.

Eski eşinin büyük acısı
Erkut Özerdemli’nin eski eşi Cihan Mutluyakalı’da acı haberi duyar duymaz hemen olay yerine giderek gözyaşı döktü. Özerdemli’nin, zamansız vedasına kimse anlam veremedi. Arkadaşlarının, her yönüyle hayat dolu bir insandı dedikleri Özerdemli’nin  8 yaşında Cafer isminde bir de erkek çocuğu vardı.


Gökay Karagil olay yerinde
Gazimağusa Polis Müdür Vekili Gökay Karagil’de olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Özerdemli’ nin cansız bedeni polisin gerekli incelemeleri yapmasının ardından ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Özerdemli’ nin bugün yapılacak otopsinin ardından Gazimağusa’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473