banner564

Çağıl Zorlukasap'ın 6 aylık bebeği öksüz kaldı

Gece boyu devam eden eğlence sonrasında sabah 04.00 raddelerinde motosikleti ile yabancı Aziza’yı gezdirmeye çıkan Çağıl Zorlukasap geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti

Çağıl Zorlukasap'ın 6 aylık bebeği öksüz kaldı
banner598
Kamil HÜNERLİ
   Evli ve 6 aylık bir çocuk babası olan Ozanköy’ün sevilen gençlerinden 29 yaşındaki Çağıl Zorlukasap, gece boyu devam eden eğlence sonrasında, motosikleti ile gezmeye çıkardığı Aziza Seyliyeva ile birlikte kaza geçirdi.
  Girne yokuşunu tırmanırken, Ramadan Cemil İşletmeleri’ne yakın bir yerde gerçekleşen feci kaza sonrasında hem Zorlukasap, hem de Seyliyeva hayatını kaybetti.
   Ülkemizin tanınmış inşaat firmalarından olan Carrington’da çalışan Çağıl Zorlukasap’ın ölümü büyük bir üzüntü yarattı.
   Ozanköy ve civarında ikamet eden arkadaşları ve ailesi yaşanan feci kaza sonrasında mateme büründü.
   Carrington direktörü Şükrü Karakaya’nın kardeşi çocuğu olan Çağıl Zorlukasap’ın bugün Ozanköy’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Olmaz dese belki bugün ikisi de yaşayacaktı
   İddialara göre üzücü olay, arkadaşlarıyla birlikte evinde parti düzenleyen Çağıl Zorlukasap, buradan da Girne bölgesindeki bir eğlence mekanına gitti. Arkadaşlarıyla birlikte mekanda eğlenen Zorlukasap, başına geleceklerden bihaber olarak grupta bulunan Aziza Seyliyeva’nın, ‘Hiç motorla gezmedim, beni gezdirir misin’ şeklindeki isteğine olumlu cevap verdi.

Yokuşu çıkarken kaza yaptılar…
Eğlence mekanından, gezdirmek için motosikletinin arkasına bindirdiği Aziza Seyliyeva ile ayrılan Çağıl Zorlukasap’ın, aradan kısa bir süre geçtikten sonra acı haberi geldi.  Motosikletiyle Girne yokuşunu tırmanırken, Ramadan Cemil İşletmeleri’ne yakın bir yerde gerçekleşen feci kaza sonrasında hem Zorlukasap, hem de Seyliyeva hayatını kaybetti.

Virajda bariyerlere çarptı
Polis basın bültenine göre ise, Ecevit Caddesi’nde meydana gelen kazada, 29 yaşındaki Çağıl Zorlukasap (E) yönetimindeki motosiklet, yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Aziza Seyliyeva (K) ile birlikte güney istikametine seyrederken sürücünün aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu sağa meyilli virajda çelik bariyerlere çarptı.
Zorlukasap ve Seyliyeva’nın kaza yerinde hayatını kaybettikleri ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473