banner564

Çakıcı: Esnafa sıfır faizle kredi

 Çakıcı: Esnafa  sıfır faizle kredi
banner598
Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP) Yeni Güçler ile Birleşik Kıbrıs Partisi’nin oluşturduğu Değişim ve Kurtuluş İttifakı milletvekili adayları 7 Ocak seçimlerine yönelik çalışmalarına Gazimağusa’da devam etti. 
TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, halkın içinde olmaya devam edeceklerini ve yaşanan sıkıntılarla ilgili partinin hazırladığı çözüm önerilerini anlatmayı sürdüreceklerini belirtti. Çakıcı, TKP Yeni Güçler’in “Değişim Kurtuluştur” sloganıyla yola çıkarak, halka mesaj verdiğini, bu mesajın doğru okunduğunu görmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.
Çakıcı, şöyle devam etti:
“Turizm ve eğitim sektöründen elde edilen 1,5 milyar TL gelir düzeyinin vergilendirilmesi sonrasında devlet 300 milyon TL’lik vergi kazancı elde edilebilecek. Bu gelirin elde edilmesiyle KKTC devleti maaş ödemesi için her yıl Türkiye’den talep ettiği 150 milyon TL’yi talep etmeyebilecek ve ülkedeki diğer yatırımlara kaynak ayırabilecek. Toplanan gelirler ile ayrıca asgari ücret yükseltilecek, esnafa sıfır faizle kredi verilecek,  pazarcılara ekonomik destek verilecek, dar ve orta gelirli halkın ekonomik düzeyi yükseltilecek.”

Sonüstün: Yolsuzluk yapanlar yargılanmalı”
Öte yandan Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), ülkedeki her türlü şaibe iddiasının yakından araştırılmasını ve yolsuzluk yapanların yargılanmasını talep etti.
BKP Genel Sekreteri Salih Sonüstün yazılı açıklamasında, siyasilerin özel hesaplarının dünyanın her yerinde mercek altında olduğunu kaydederek, vatandaşlardan ülkede olup biteni takip etmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473