banner564

Çakıcı: Kurtuluşun adresi olduk

TKP Yeni Güçler Gazimağusa Kongresi geçekleştirildi, başkanlığa Tamer Karakaşlı seçildi

Çakıcı: Kurtuluşun adresi olduk
banner598
 Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) Gazimağusa 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.  TKP Yeni Güçler’den yapılan açıklamaya göre, İlçe Başkanlığı’na Tamer Karakaşlı seçilirken, yetkili kurullar ise şu şekilde oluştu:
Yönetim Kurulu: Serpil Çağansel, Bakiye Lord, Faika Çavuş, İbrahim Korhan, Adem İldeniz, Cemal Özkuyucu, Doğay Çakıcı, Cafer Koçak, Salih Bilginerler, Korhan Akcan, Habib Yavuz.
Disiplin Kurulu: Kadir Barut, Sema Çağansel, Hakan Altuntaş,
İlçe Denetçileri: Serap Geyik, Ömer Alkan, Mustafa Tansel Ayter. 

Çakıcı: Kurtuluşun adresi TKP Yeni Güçler
TKP Yeni Güçler Kurucular Kurulu Başkanı Mehmet Çakıcı, kongrede yaptığı konuşmasında, TDP, CTP, SDP ve hatta DP’den gelenler ile birlikte bir yola çıkıldığını savunarak, bu hareketin toplumsal bir ihtiyaçtan doğduğunu, toplumun kurtuluşunun adresinin TKP Yeni Güçler olduğunu söyledi.
   TDP’de ve CTP’de sevginin, hoşgörünün, dostluğun, yoldaşlığın kaybolduğunu iddia eden Çakıcı, TKP Yeni Güçler’de, sevgiyi ve hoşgörüyü yaşatacaklarını kaydetti.
   Tamer Karakaşlı ise, TKP Yeni Güçler’in, hak için, adalet için geleceğin sesi olacağını söyledi.
   Tözün Tunalı ise, değişimi ancak TKP Yeni Güçlerin gerçekleştirebileceğini, amaçlarının ülkeye ve insana hizmet olduğunu belirtti.
   Sonay Adem ise, TKP Yeni Güçler olarak dayanışma, sevgi, hoşgörü anlayışının asli görevleri olduğunu kaydetti.
   Adem, asgari ücret ve yardım aylığı ile geçinen insanların zor durumda olduğunu ifade ederek, siyasi mücadelede bilgiyi rehber etmek, deneyim ve tecrübeye saygı duymak ve cesaretli olmanın önemine vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474