banner564

‘Çalışır yaparız’

CTP’nin aday şöleninde konuşan Erhürman “Umut yok” diyenlere seslendi

‘Çalışır yaparız’
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili adayları dün akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen tanıtım şöleninde halkla buluştu. 
Açılış konuşmasını CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın’ın yaptığı gecede ülkenin sevilen gruplarından RAST konser verdi.
Genel Başkan Tufan Erhürman’ın katılımcılara seslendiği konuşmasının ardından milletvekili adayları tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı. 
Şölen havasında geçen etkinlikte gençler, “Başbakan Erhürman”, “Birlik, mücadele, dayanışma”, “CTP gelecek, düzen değişecek” sloganları attı. 

Erhürman’ın hedefinde UBP-DP hükümeti vardı…
Konuşmasında UBP-DP hükümetinin 20 aylık icraat dönemini eleştiren Genel Başkan Tufan Erhürman, “Öyle bir icraat dönemi ki bırakın başka hükümetleri, hiçbir UBP’li hükümet döneminde dahi bu kadar çok hukuksuzluk, bu kadar çok adaletsizlik, bu kadar çok popülizm, bu kadar çok ciddiyetsizlik yapılmadı” dedi. 
Erhürman konuşmasında özetle şunları aktardı:
 “Bizim hayallerimiz var. Biz bu ülke için bu halk için bir şeyler yapalım diye soktuk ellerimizi taşın altına. Ama sanmayın ki onların hayalleri yok. Onların da hayalleri var. Onların hayallerini koltuklar, makamlar süslüyor. Biz bir şey yapmayı hayal ederken, onlar bir şey olmayı hayal ediyor. Onun için değil midir ki gelin televizyona çıkalım, halka hayallerimizi, ne yapmak istediğimizi anlatalım dediğimizde kaçıyorlar. Bana brifing vermeyecekmiş Sayın Özgürgün. Neyin brifingini verecekti ki? Bu halka dair, bu ülkeye dair zerre gailesi olmayanlar neyi anlatabilirler? Çıkıp da bizim hayalimiz başbakan olmaktır mı diyecekler? Çatlasalar da patlasalar da bu düzen değişecek! Onun için geçiyoruz artık bunları ve önümüze bakıyoruz. 

“Bütün kalbimizle inanıyoruz…”
Hayallerimiz büyük sevgili yoldaşlarım. Ama inanın ki bu ülkenin, bu halkın potansiyelinden, bu ülkeye, bu halka duyduğumuz sevgiden daha büyük değil. Potansiyelimiz var. İnsanlarımız her şeye rağmen, en zor koşullarda, ülkenin dört bir yanında üretmeye devam ediyorlar. Bütün mesele, doğru planlamayla, doğru destekler ve teşviklerle tek tek yazılan başarı hikayelerini bu toplumun, bu halkın ortak başarı hikayesine dönüştürmekte. Nasıl ki sivil toplum örgütlerinin, üreticilerin, gençlerin, kadınların temsiliyet kabiliyetine sahip tüm kesimleri CTP listelerinde ele ele verdiyse, bütün mesele halk içinde tüm kesimlerin el ele vererek Kıbrıs Türk halkının başarı hikayesini birlikte yazmasını sağlamakta. Umut işte tam da burada. Böyle diyoruz ya… Büyük bir endişeyle dikiliyorlar karşımıza ve “umut yok” diyorlar. Ne demek umut yok! Ne demek gelecek yok! Ne demek yapamayız. Biz halkız. Biz buradayız. Bütün kalbimizle inanıyoruz. Çalışır, yaparız…”

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474