banner564

Çalışmalar hızlandı

Bakan Dürüst, Güzelyurt Lefke arasında yapımı devam eden bölünmüş yolun 15 Kasım’da hizmete açılmasını hedeflediklerini açıkladı

Çalışmalar hızlandı
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Lefke arasında yapımı devam eden bölünmüş yol çalışmalarını inceledi; çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Dürüst, yolun KKTC’nin kuruluş yıldönümünün kutlanacağı 15 Kasım’da hizmete açılmasını hedeflediklerini açıkladı.
Bakanlığından verilen bilgiye göre, Müsteşarı Bumin Paşa, Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Karayolları Dairesi Müdürü Ahmet Aydın ve yolun yapımını üstlenen firma yetkililerinin de hazır bulundukları inceleme gezisinde açıklamalarda bulunan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, 19 Km. olan Güzelyurt - Lefke anayolunun yaklaşık olarak 13 Km.’lik kısmının kesintisiz olarak tamamlandığını belirtti.

Yolun yapımını üstlenen firmanın yoğun çalışmaları, Bakanlık teknik ekibinin yoğun ilgi ve denetimlerinin devam ettiğini ifade eden Dürüst, ayrıca yolun bazı noktalarında meydana gelen kamulaştırmaya yönelik sorunların çözüme kavuşturulma noktasına geldiğinin altını çizdi.
Kemal Dürüst, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin KKTC insanının daha kaliteli daha müreffeh ve daha güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri adına, bugüne kadar ortaya koydukları katkıların bir yenisi olan Güzelyurt-Lefke bölünmüş yolunun KKTC’nin kuruluş yıldönümünde gerçekleştirme gayretlerinde olduklarını belirterek, Bakanlık ve firma yetkililerinin tüm çabalarının bu yönde olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473