banner564

Cansu ve Canberk canları olacak

Dünyada eşine nadir rastlanan üzücü olaylar zincirinde 4 gün arayla yaşama veda eden Kamil ve Tamay Göktepe çiftinden geriye kalan iki yavrusu, sevenlerinin tek tesellisi

Cansu ve  Canberk canları olacak
banner598
Onur ULAĞ
Güzelyurt-Çamlıbel anayolunda geçtiğimiz hafta dikkatsiz ve ehliyetsiz sürücünün kullandığı kaya yüklü kamyonun yol açtığı feci trafik kazası, belki de dünyada eşine nadir rastlanan bir aile dramının yaşanmasına neden oldu.
Güzelyurt’ta daha geçen hafta sıcak yuvalarında iki çocuklarıyla mutlu bir hayat süren Kamil ve Tamay Göktepe çiftinin peş peşe yaşadığı üzücü olaylar zinciri tüm ülkeyi yasa boğdu. Ailesinin geçimini marangozluk yaparak sağlayan, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tüm Güzelyurt’un güvenini kazanan 48 yaşındaki Kamil Göktepe, geçtiğimiz Çarşamba günü kontrolden çıkan kaya yüklü kamyonun çarptığı arabasında sevenlerine veda etti. İhmal ve kuralsızlık dolu feci kazada hiç suçu günahı yokken hayatını kaybeden Kamil Göktepe gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 
Tüm sevenlerini isyan ettiren feci kazanın acısı dinmeden bu sefer önceki gün Tamay Göktepe’nin acı haberi geldi.
Çok sevdiği eşi Kamil’i kaybetmenin hüznüne dayanamayan 38 yaşındaki Tamay Göktepe geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.
Duyanlara, “Böyle acıyı Allah düşmanıma vermesin” dedirten iki üzücü olaydan geriye, olanlardan habersiz 2 çocuk kaldı.

Cansu ve Canberk onların mirası…
Anne ve babasını 4 gün arayla kaybeden 8 yaşındaki Cansu ve henüz 40 günlük olan Canberk, Göktepe çiftinden sevdiklerine miras kaldı.
Diyalog muhabirinin öğrendiği bilgilere göre, Cansu ve Canberk’in bundan sonraki bakımını hem babasının hem de annesinin ailesi üstlenecek. Son bir haftada, canlarından can giden acılı aile, “Onların bize emanet bıraktığı 2 yavruya gözümüz gibi bakacağız” dedi.

Tamay Göktepe’nin ölüm nedeni kalp krizi
   Öte yandan Güzelyurt’ta önceki gün aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren 38 yaşındaki Tamay Göktepe’nin ölüm sebebinin, “kalp yetmezliğine bağlı gelişen kalp krizi” olduğu bildirildi.     
Göktepe, önceki gün evinde aniden rahatsızlanarak önce Cengiz Topel Hastanesine ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine ambulans ile sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. 
   Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre Göktepe’nin cesedi üzerinde, dün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan otopsi sonucu ölüm sebebinin “kalp yetmezliğine bağlı gelişen kalp krizi” olduğu tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

Son yolculuğuna bugün uğurlanacak…
Vedası ile tüm ülkeyi yasa boğan Tamay Göktepe’nin bugün öğlen Güzelyurt’ta düzenlenecek cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Diyalog’a konuşan bir aile yakını, son bir hafta içinde hem Kamil Göktepe hem de Tamay Göktepe’nin zamansız vedası ile tam anlamı ile kabus yaşadıklarını söyledi.

Uğursuzluk dolu olaylar zinciri…
Aynı aile yakını, uğursuzluk zincirinin başlangıcı olan Çamlıbel yolundaki feci kazaya dikkat çekerek, “Ehliyetsiz ve dikkatsiz bir sürücü karşı şeride geçiyor, hiç suçu günahı olmayan Kamilimizi bizden alıp gidiyor. Bizler Kamil’in yasını tutarken ondan bize emanet kalan eşi Tamay’ın acı haberi geliyor. Böyle bir acıyı Allah kimseye vermesin. Özellikle bu acıları yaşamamıza sebep olan kazada her kimin kusuru varsa cezasını çekmesini istiyoruz. Bu ülkede her önüne gelen kamyon sürecekse bu acı olaylar bitmez. Bizim yüreğimizi yakan ateş başka ocaklara da düşer” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473