banner564

Çarpık yapılaşma usandırdı

BRTK Yönetim Kurulu eski başkanı Erdinç Gündüz görevden affını istedi

Çarpık yapılaşma usandırdı
banner598
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Yönetim Kurulu eski Başkanı Erdinç Gündüz, görevinden affını istediğini açıkladı.Gündüz, yaptığı açıklamada, “BRTK’daki çarpık yapı ve yöneticilerin sorunlara ilgisiz kalmakta ısrar etmesi üzerine görevinden affını istediğini” belirtti.
Uzun yıllar Bayrak Radyo-Televizyon Kurumu’nda görev yapan ve 1994 yılında bu kurumdan emekli olan Erdinç Gündüz, daha sonraki yıllarda başta Kıbrıs FM ve Kıbrıs TV olmak üzere birçok özel radyo ve televizyonun kurulmasına emek verdi. Bu yılın başlarında CTP-DP Koalisyon Hükümeti tarafından BRTK Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Erdinç Gündüz'ün görev süresi 31 Temmuz 2014'te sona ermişti.

“Görev süresi zaten dolmuştu”
Öte yandan, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Erdinç Gündüz’ün Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) "Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan affını isteyerek” görevi bırakmak istediğini açıklaması üzerine, Gündüz’ün görev süresinin zaten bir süre önce dolduğuna işaret etti. TAK muhabirinin konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Başbakan Yorgancıoğlu, BRTK Yönetim Kurulu’nun süreli atandığına işaret ederek, Gündüz’ün görev süresinin yaklaşık bir ay kadar önce son bulduğunu açıkladı ve bu durumda Gündüz’ün görevi bırakması gibi bir durumun söz konusu olamayacağını kaydetti. Yorgancıoğlu, Gündüz’e görev süresince yaptığı hizmetler için de teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473