banner564

Çatalköy’de halkla buluştu

Akıncı, gençlerin işsizlik sorunu altında ezilmeyeceği bir gelecek için yola çıktığını ifade etti

Çatalköy’de halkla buluştu
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı, gençlerin işsizlik sorunu altında ezilmeyeceği bir gelecek için yola çıktığını ifade etti. 
Yapılan yazılı açıklamaya göre, Akıncı, önceki gün akşam Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Konferans Salonu’nda bölge toplantılarının ilkini gerçekleştirdi. 
Toplantıda konuşan Akıncı, daha güzel, daha yaşanası bir Kıbrıs’a ulaşmak; adanın artık gelecek kuşaklar için kaçılacak değil, dönülecek, yaşanılacak; gelecek belirsizliğin olmayacağı, gençlerin işsizlik sorunu altında ezilmeyeceği bir gelecek için; kaybedilen umutları yeniden canlandırmak geleceği ve bugünü daha yaşanılabilir kılmak için yola çıktığını kaydetti. 
19 Nisan’da bu yolculuğun hedefe varacağını ve esas sorumluluğun ondan sonra başlayacağını dile getiren Akıncı, “Halkımla birlikte çıktığım bu yolun başarıya ulaşacağına dair inancım tamdır. Bunu yurttaşlarımızın gözlerinden okuyorum ki biz bu seçimi kazanacağız. Seçim kazanmak, yeni bir sorumluluk dönemi demektir. Bu bir zafer ya da başkalarının yenilgisi değil, halkımızın başarısı, geleceği için daha güzel yeni bir dönemin başlaması, yeni beyaz bir sayfanın açılmasıdır” diye konuştu. 

Bu düşünceyle diğer adaylara ‘rakip’ gözüyle bakmadığının, aksine ülkenin yetiştirdiği değerler olarak gördüğünü belirten Akıncı, “Ama gelin görün ki böyle görmeyenler de var” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473