banner564

Çocuklar bayram edecek

Gazimağusa’da 26 Mart-1 Haziran tarihleri arasında festival gerçekleştirilecek

Çocuklar bayram edecek
banner598
Gazimağusa Belediyesi ile Mağusa Kültür Derneği’nin (MKD) ortaklaşa düzenlediği 26. Gazimağusa Çocuk Festivali, 26 Mart’ta başlıyor.
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  Belediye Başkanı İsmail Arter ile Mağusa Kültür Derneği Başkanı Dudu Cumaoğulları bugün Belediye’de  ortak basın toplantısı düzenleyerek festival programını açıkladı.
Festival,  26 Mart-1 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin  ilk etkinliği olan 22. Mektup Yazma Yarışması  26 Mart’ta.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, basın toplantısında yaptığı konuşmada, bu yılki  festivale birçok yeni etkinliği ekleyerek festivali şölen havasında yapacaklarını söyledi.
Bu yıl festival kapsamında ilk kez liseler arası ses yarışması düzenlenerek,  genç yeteneklerin ortaya çıkmasına  fırsat sağlayacaklarını belirten Arter, sanat ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini vurguladı.
Mağusa Kültür Derneği Başkanı Dudu Cumaoğulları da,  bu yılki festivalde birbirinden renkli, yaratıcı ve eğlenceli etkinliklerin  yer alacağını dile getirerek, çocuklara fırsat veriliğinde neler yapabileceklerini göstermeleri adına organizasyonun önemli olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474