banner564

Çok şükür yaralı yok

Girne yolunda direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç kontrolsüzce savrularak toprak sete çarptı

Çok şükür  yaralı yok
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa-Girne anayolunda dün saat 11.30 civarında meydana gelen trafik kazası, görenleri korkuttu. Özhan Benderlioğlu (E-30), yönetimindeki PL 465 plakalı araç ile Lefkoşa’dan Girne istikametine doğru seyrettiği sırada, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, orta refüje sağ ön tekerleği ile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce savrulan araç, yolun solundan çıkıp toprak sete çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan da olay yerine ulaşarak, kaza hakkında bilgi aldı.

Bir haftada bin 107 kişiye ceza kesildi
Öte yandan Polis tarafından ülke genelinde geçen hafta yapılan rutin trafik kontrollerinde 1107 kişiye ceza kesildi.
Polis açıklamasına göre, aleyhinde işlem yapılan araç sürücülerinin 265’i süratli, 4’ü tehlikeli, 24’ü dikkatsiz, 52’si seyrüsefer ruhsatsız, 28’i sürüş ehliyetsiz, 23’ü muayenesiz, 36’sı sigortasız, 29’u alkollü, 17’si “A” yol kullanma izinsiz, 6’sı “B” özel işletme izinsiz araç kullanmaktan ceza aldı.
Sürücülerin 221’i seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, 168’i trafik levha ve işaretlerine uymamak, 5’i trafik ışıklarına uymamak, 1’i tonajından fazla veya tehlikeli yük taşımak, 3’ü koruyucu miğfer başlıksız motosiklet kullanmak, 1’i taksimetre bulundurmamak ve 224’ü diğer trafik suçlarından rapor edildi. 

İskele’de asayiş ve trafik operasyonu…   
İskele’de ise önceki gün 17.00-19.00 saatleri arasında, İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde düzenlenen asayiş ve trafik operasyonunda suç işlediği tespit edilen toplam 30 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi, bir araç ise trafikten men edildi.
Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren bet ofis ve kumarhaneler kontrol edilerek, yapılan denetimlerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam yedi kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 293 araç kontrol edildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474