banner564

Çok üzgündü

Sabahın 9’unda alkollü vaziyette yola çıkan ve Fezile Balçıner’e çarparak ölümüne neden olmakla suçlanan Çağrı Ülker, şimdilik 2 gün tutuklu

Çok üzgündü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Terminal yakınlarında önceki sabah yüzde 66 miligram alkol tesiri altında kullandığı FD 181 plakalı aracı ile gidiş istikametine göre yolun solundan sağına geçmekte olan 78 yaşındaki yaya Fezile Balçıner’e çarparak ölümüne neden olan Çağrı Ülker dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarıldı. 
Yaşanan kazadan ötürü üzgün ve bitkin halde olduğu gözlenen Çağrı Ülker hakkında soruşturma maksatlı 2 gün tutukluluk emri temin edildi.

Tanık Polis Subayı olayı anlattı
Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli Polis Müfettiş Muavini Mustafa Özkantürk tanık kürsüsünde yeminli şahadet vererek mahkemeye meseleyi aktardı. Zanlının 11 Ekim 2015 tarihinde saat 09.00 sıralarında yüzde 66 promil alkol tesiri altında, yönetimindeki FD 181 plakalı aracı ile The European Otel istikametinden Anıt çemberi istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde  seyrettiği esnada gidiş istikametine göre yolun solundan sağına geçmeye çalışan 78 yaşındaki Fezile Balçıner isimlı kadına çarptığını söyledi. 

Balçıner hastaneye kaldırıldı ama…
Fezile Balçıner’in ağır yaralı olarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiğini anımsatan Özkantürk, zanlının suçunu kabul ettiğini aktardı. Soruşturmanın henüz yeni başladığını işaret eden Özkantürk, zanlının poliste tutuklu kalması için mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473