banner564

CTP nabız yokluyor

Mehmet Ali Talat ve beraberindeki heyet, hükümeti kurma çalışmaları çerçevesinde UBP ve DP’yi ziyaret etti

CTP nabız yokluyor
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı Mehmet Ali Talat ve beraberindeki heyet, hükümeti kurma çalışmaları çerçevesinde dün Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Demokrat Parti’yi (DP) ziyaret etti. 
Talat ve beraberindeki heyetin UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile yaptığı görüşme saat 10.00’da UBP Genel Merkezi’nde gerçekleşti. 
Görüşmeye, CTP yetkili organlarının Başbakanlık görevine önerme kararı aldığı CTP-BG Milletvekili Ömer Soyer Kalyoncu, CTP-BG Genel Sekreteri Tufan Erhürman, UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, CTP-BG MYK üyesi Erdoğan Sorakın ve UBP milletvekilleri katıldı.

Basına sadece görüntü alma olanağı tanınan görüşme öncesinde herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Taçoy telefonları topladı
CTP-BG, hükümet arayışlarında siyasi partilerle ikinci tur görüşmeler çerçevesinde Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat ile DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş başkanlığındaki heyetler arasındaki görüşme saat 15.45’te başladı.
Görüşmede Talat’a CTP-BG’nin Başbakan adayı Girne Milletvekili Ömer Kalyoncu, Genel Sekreter Tufan Erhürman ve Örgütlenme Sorumlusu Erdoğan Sorakın; Denktaş’a ise Genel Başkan Yardımcısı Ersin Görsay, Genel Sekreter ve Bayındırlık Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, MYK üyeleri Hasan Tosunoğlu ve Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu, Dışilişkiler Sekreteri Serhat Kotak ile Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak eşlik etti.
Görüşmenin başında gazetecilerin görüntü almasına fırsat verildi. Bu sırada Hasan Taçoy’un, Talat dışındaki herkesin cep telefonlarını toplaması dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473