banner564

Cumali Ulusu Elidemir’in evi ve aracı kurşunlandı

İskele’de dün sabaha karşı Cumali Ulusu Elidemir’in evi ve aracı kurşunlandı, polis kısa bir süre sonra Osman Hordan, Serhat Sonar, Ahmet Tepeci ve Hasan Başkan tutuklandı

Cumali Ulusu Elidemir’in evi ve aracı kurşunlandı
banner598



Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Bahçeler’de dün saat 02.30 sıralarında Cumali Ulusu Elidemir isimli şahsın evi kurşunlandı. Hemen harekete geçen İskele Adli Şube ekipleri yürüttükleri tahkikat neticesinde olaya karıştığı iddiasıyla 4 zanlıyı tutukladı.
Polisten alınan bilgiye göre olay dün sabaha karşı saat 02.30 sıralarında Cumali Ulusu Elidemir’in ikametgahının önüne giden zanlılar eve 6, Ulusu’nun park halinde bulunan JM 001 plakalı aracına bir olmak üzere 7 kurşun sıktı. Cumali Ulusu Elidemir’in olayı İskele Polis Müdürlüğüne bildirmesinin hemen ardından harekete geçen ve bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen İskele Adli Şube Ekipleri, sabah 07.30 itibarı ile zanlılara birer birer ulaşıp tutuklamalara başladı.

2 çocuğu ile evdeydi…
Olayda 9 milimetrelik tabanca kullanıldığını beliren polis, olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen Osman Hordan başta olmak üzere Serhat Sonar, Ahmet Tepeci ve Hasan Başkan isimli dört zanlıyı tutukladı. Olayda tetiği çeken kişinin Serhat Sonar olduğu iddia edildi, hatta olayda kullanılan tabancanın Serhat Sonar’ın evinde bulunduğu belirtildi.
Olayın şokunu yaşayan ve konu hakkında konuşmaktan kaçınan Cumali Ulusu Elidemir’in kurşunlama esnasında eşi ve 2 yaşındaki çocuğu ile beraber evde olduğu, şans eseri yaralanan olmadığı öğrenildi. Tutuklanan zanlıların bugün İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılmaları bekleniyor.

Tepeci’nin bir vukuatı da Gazimağusa’da
Olayın zanlılarından Ahmet Tepeci’nin dünkü vukuatının sadece bununla sınırlı olmadığı, Gazimağusa’da katle teşebbüste bulunduğu öğrenildi. Sakarya mahallesinde alacak verecek meselesi olduğu Hakan Çiğdem’in üzerine aracını süren ve Çiğdem’e çarpan Ahmet Tepeci’nin bugün ayrıra Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna da çıkarılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474