banner564

Değeri iyi bilinmeli

Büyükkonuk'taki temizlik çalışmasına katılan Akıncı, İskele ve Karpaz'ın cennet gibi olduğunu belirtti

Değeri iyi bilinmeli
banner598
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “Temiz Düşün Temiz Yaşa Kampanyası” çerçevesinde Büyükkonuk'ta yapılan temizlik çalışmalarına katıldı. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ülkeyi altı bölgeye ayırarak 28 belediyenin katkısıyla yürütülen etkinliğin dördüncüsü İskele'ye bağlı belediyelerin ve belediye çalışanlarının katılımıyla Büyükkonuk'ta gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, etkinlikte yaptığı konuşmada, İskele ve Karpaz'ın cennet gibi olduğunu ve bunun değerini bilmek gerektiğini belirtti. 
"Buraları kirletmek gerçekten bir doğa cinayetidir" diyen Akıncı, plansızlığın ve gelişi güzel yapılaşmanın, kirletmenin başta gelen unsurlarından olduğuna vurgu yaptı. 

Akıncı İstanbul’da
Öte yandan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, dün sabah gittiği İstanbul’da 3 farklı etkinlikte Kıbrıs sorunu konusunda konuşma yapacak. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Akıncı, ilk olarak bugün saat 11.00’de İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi’nde Kıbrıs sorunu konulu konferansta konuşacak. Cumhurbaşkanı Akıncı, yarın Bahçeşehir Üniversitesi’nin bu yıl “Küresel Güç Dengelerinde Stratejik Ortaklıklar ve Liderliğin Yeni Vizyonu” temasında düzenlediği Global Liderlik Forumu’nun gala yemeğinin açılış konuşmasını yapacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474