banner564

Demtur Travel’dan bir ilk daha

Melis Gülcan, Dünya Oto işbirliği ile 25 adet Mercedes-Benz aracı misafirlerinin hizmetine sunduklarını belirtti

Demtur Travel’dan bir ilk daha
banner598
Hizmetleriyle farklılık yaratmaya devam eden Demtur Travel,bir ilke daha imzasını atıyor. Lüks araç kiralama fikriyle yola çıkarak sektöre yeni bir bakış açısı getiren Demtur Travel, Dünya Oto  işbirliği ile 25 adet Mercedes-Benz aracı misafirlerinin hizmetine sunuyor.
Demtur Travel Genel Müdürü Melis Gülcan, Dünya Oto Direktörlerinden Serde Debreli Atatüzün’den araçları teslim alarak,25 adet Mercedes-Benz aracı Demtur Travel Rent A Car bünyesine kattı.
Gülcan : Amacımız, misafirlerimizi memnun etmektir
Melis Gülcan,yaptığı açıklamada,acentenin kuruluşundan bu yana,prensip olarak,tüm misafirlerine her anlamda VIP hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti. Lüks araç kiralama fikriyle, Kuzey Kıbrıs’ta bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Gülcan, “Araç kiralama işi gerek acenteler tarafından gerek şirketler tarafından yapılmaktaydı. Ancak,’fark yaratır’ sloganı ile yola çıktığımızı göz önünde bulundurursak, misafirlerimize daha kaliteli hizmet vermek adına bu sektörde de ‘fark yaratmalıydık’. Bu düşünce ile Dünya Oto işbirliğiyle, lüks segment araç kiralama yapmayı uygun gördük. Amacımız, tüm halkımız ve misafirlerimizi memnun etmektir” dedi.
Bilgi ve rezervasyon için 0850 390 66 66 numaralı telefondan Demtur Travel Rent A Car hizmetlerine ulaşılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473