banner564

Demtur’dan başarılı organizasyon

Merit Park Hotel, Tez-Koop İş Sendikası’nın geleneksel başkanlar kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı

Demtur’dan başarılı  organizasyon
banner598
Grup toplantılarının başarılı adresi Demtur Travel 26 Şubat 1 Mart tarihlerinde, Türkiye’nin dördüncü büyük  sendikası Tez-Koop İş’i ağırladı.
Merit Park Hotel’de gerçekleşen organizasyonda Başkanlar Kurulu gündemi değerlendirildi.
Tez-Koop İş Sendikası Başkanı Haydar Özdemiroğlu toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Kadroya geçirilecek taşeron işçilerimizin yanı sıra yeni yapılacak sosyal tesislerimizin mimarisi ile ilgili bilgi aktarımı ve karşılıklı değerlendirmelerin gerçekleştirildiği yoğun bir organizasyonu geride bıraktık. Bu konular olukça önem verdiğimiz hassas, dikkat ve özen gerektiren konular. Bu noktada bizim yoğun tempomuza ayak uyduran, isteklerimize anında çözüm üreten Demtur Travel ekibi ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduk. Organizasyonumuz için göstermiş oldukları titizlikten dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.  

Bozkurt, Demtur ekibine sonsuz teşekkürler
Çözüm odaklı çalışma anlayışını ilkesi haline getiren Tez-Koop İş Sendikası Genel Sekreteri Hakan Bozkurt, “Şube Başkanlarıyla detaylı bir şekilde görüştüğümüz  ve etkili çözümler ürettiğimiz başarılı bir toplantı oldu. Yoğun geçen organizasyonumuzda, ilkemiz olan çözüm odaklı çalışma anlayışıyla her türlü istek ve ihtiyaçlarımıza anında cevap veren Demtur Travel ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473