banner564

Deniz Güngör kabus gördü!

Uyuşturucu içtikten sonra trafik ışıklarında aracının içinde sızan belediye işçisi, kendisini uyandıran polislerden birinin parmağını kırdı, diğerini de arabanın üzerinde 200 metre sürükledi

Deniz Güngör  kabus gördü!
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’nın Yenişehir bölgesindeki trafik ışıklarında aracının içerisinde uyuya kalan Deniz Güngör isimli belediye çalışanı, gözlerini açtığında karşısında narkotik polisini görünce çılgınca bir harekette bulundu.  Deniz Güngör, durumundan şüphelenip kendisini ayıltmaya gelen polis ekiplerine korkulu anlar yaşattı. Zanlı Narkotik şubeden yanına gelen iki polisin üzerine aracı sürdü, birinin parmağının kırılmasına neden olurken, birisini ise kaput üzerinde 200 metre sürüklendi. 
Daha sonra araçtan çıkarak kaçmaya çalışan zanlı düşüp burnunu ve elmacık kemiklerini kırdı. Güçlükle zapt edilen zanlı gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Çalışan aracın içinde uyudu
Duruşmada aktarılan bilgilere göre, zanlı Deniz Güngör’ün 6 Şubat tarihinde Lefkoşa Yenişehir ışıklarında yol ortasında aracı içerisinde uyuya kaldı. İhbar alan Narkotik ekipleri, aracı çalışır bir halde içerisinde baygın yatan zanlının yanına yanaştı ve uyandırmaya çalıştı. Ayılan zanlı polisi görünce paniğe kapıldı ve aracın polislerin üstüne sürerek kaçmaya başladı. 

Polislere zor anlar yaşattı
Bu esnada aracın yanında duran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru İbrahim Atabek’in parmağı zanlının aracının kapısının arasına sıkıştı ve kırıldı. Zanlı, polisin elinin kapıya sıkışmasına aldırmadan aracı süremeye devam ederken, diğer polis memuru Hüseyin Osum’da aracın kaput kısmına düştü ve 200 metre sürüklendi.
Bir süre sürüklenen Hüseyin Osum, kurtulmayı başararak aracın kontağını kapattı. Duran araçtan inen zanlı koşarak kaçmaya çalıştı ancak polisin makul kuvvet göstermesi sonucu yakalandı. 

Kaçmaya çalışırken burnunu kırdı
Polis ile zanlı arasında yaşanan arbedede yere düşen zanlı burun ve elmacık kemiklerini kırdı.
Araç içerisinde arama yapan polis, bir gram bonzai ve içinde uyuşturucu olan 3 sigara ele geçirdi. Olayda yaralanan polis ve zanlı tedavi için Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne gitti. Tedavisi tamamlanan zanlı dün de tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Uyuşturucuyu yolda bulup içmiş
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini uyuşturucu maddeyi Lefkoşa’da görev yeri olan bir cadde de yol kenarlarını süpürürken bulduğunu ve içinden bir sigara sarıp içtiği itirafında bulunduğunu ifade etti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın yeni olduğunu zanlının vermiş olduğu araştırılacağını belirterek 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken, zanlı avukatı müvekkilinin darp edildiğini öne sürerek soruşturma açılmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474