banner564

Denktaş: DP dimdik ayaktadır

Denktaş: DP dimdik ayaktadır
banner598
Demokrat Parti (DP) Gazimağusa’da aday tanıtım gecesi düzenledi.
Etkinlik öncesi Gazimağusa Kaymakamlığı’nın takındığı tutumu eleştiren ve tepki gösteren  Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş: “Bu akşam bu toplantının gerçekleşeceğini yazılı olarak kaymakamlığa bildirdik. Saat 16.00’dan beri tırımız burada ancak toplantımızın başladığı saat gelip tırımızı çekmeye çalıştılar. Onlar bizi vurmaya, aşağı çekmeye çalışacak. Sizler sayesinde DP dimdik ayakta duracak” dedi. 
Denktaş, DP’ye karşı takınılan tutumu demokrasi ayıbı olarak niteledi.
Kıbrıs sorununa da değinen DP Başkanı Denktaş, “Yıllardan beri seçimleri yaşıyoruz ilk kez Kıbrıs konusu gündemde değil, ancak güneyde seçimler sonrası Nisan da tekrar görüşmeler gündeme gelecek. Gündeme almamaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü söyleyecek çok şeyimiz var. İki toplumlu iki kesimli federasyon söylemi var. DP, Dünya ve Rum tarafı, taraflardan birini devlet öbürünü azınlık olarak gördüğü müddetçe, tarafları eşit görmediği müddetçe buna karşı duracak, meydanları doldurmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“Özgürgün açıklama yapsın”
Başbakan Hüseyin Özgürgün hakkında son günlerde çok sayıda spekülasyon yapılmasına da değinen Denktaş “Özgürgün kamuoyunu bilgilendirsin, bu tartışmalar sona ersin.     Televizyonlara gittiğimizde siyaset konuşalım, dedikodularla hesap kitapla değil, siyasetle yürüyelim” ifadelerini kullandı.

Haspolat’ta adaylar tanıtıldı İskele dolaşıldı
Demokrat Parti (DP) Haspolat’ta DP Milletvekili adayları için aday tanıtım gecesi düzenlendi.   
Öte yandan DP milletvekili adayları İskele’yi ve İskele Pazarı’nı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474