banner564

Denktaş: Herkesi kucaklayacağız

DP Ulusal Güçler Büyükkonuk’ta seçim startını verdi

Denktaş: Herkesi  kucaklayacağız
banner598

 

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DPUG) Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Salih Çalıkuşu seçim startını verdi.

Çalıkuşu, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve Genel Sekreter Hasan Taçoy, ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Çalıkuşu ve beraberindekilere Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Ahmet Kaşif de eşlik etti.

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, parti olarak herkese eşit ve kucaklayıcı bir aday ile yola çıktıklarını söyledi. Denktaş, hizmetin en ücra bölgelere kadar ulaştırılıp, köylerin yeni projelendirmelerle daha üst seviyeye çıkarılmasının amaçlandığını dile getirdi.

 

 

 

Çalıkuşu: Kentin sorunlarını biliyorum

DP Ulusal Güçler Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Salih Çalıkuşu, var olan sorunlarla birebir muhatap olmuş, bölgenin bir bireyi olarak sorunları bildiğini belirterek, “Sorunların çözüm formülünü sizlerden aldığımız görüşle de harmanlayarak ortaya sunuyoruz” dedi.

Beklentileri karşılamak için gerekli projeleri kitapçık halinde kamuoyuyla da paylaşacaklarına dikkat çeken Çalıkuşu, bölgesel kalkınma ile ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel kaynakların daha verimli bir şekilde sağlanacağını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473