banner564

Denktaş’ın yoğun günü

Maliye Bakanı dün; Alsancak Belediye Başkanı, Hemşireler ve Ebeler Sendikası ile Gazimağusa Belediye Meclis Üyelerini ayrı ayrı kabul etti

Denktaş’ın yoğun günü
banner598
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret ederek, beldenin sorunlarını aktardı. Başbakan Yardımcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ataser, bölgesel sorunlar ve ihtiyaçları, bölgenin gelişmesi, halkın çağdaş belediyecilik hizmetlerinden yararlanması gibi konularda merkezi hükümetle işbirliğinin önemine değindi. Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş da konuşmasında, çağdaş ve modern belediyeciliğin, merkezi hükümetlerle işbirliğiyle istenilen verime ulaşabileceğini kaydetti.
Öte yandan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Hemşireler ve Ebeler Sendikası Başkanı Ali Özgeçmen ile hemşire ve ebeleri ilgilendiren çalışma hayatıyla ilgili bazı konuları ele aldı.
Ayrıca, Gazimağusa Belediye Meclis Üyelerinden oluşan bir grup, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı makamında ziyaret ederek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, toplantıda konuşan Gazimağusa Belediyesi Meclis üyeleri, amaçlarının bölge halkına hizmet ve kendilerine halk tarafından verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474