banner564

“Devrimin zamanı geldi”

Serdar Denktaş, özel sektör ve kamunun birbirine adeta düşmanlaştırıldığını, bürokratik işlemlerde büyük dirençler yaşandığını belirtti

“Devrimin zamanı geldi”
banner598

Metin Şadi başkanlığındaki Kıbrıs Türk İşadamları Derneği (İŞAD) Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, özel sektör ve kamunun birbirine adeta düşmanlaştırıldığını, bürokratik işlemlerde büyük dirençler yaşandığını belirterek, “Gerek özel sektör, gerekse kamuda mentalite devriminin zamanı geldi” dedi.

Serdar Denktaş, kabulde, ülkenin en önemli sorunlarından birinin de bürokratik engeller olduğunun bilincinde olduklarını bu engelleri aşmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
İŞAD Başkanı Metin Şadi de, ülke insanının; doğacak her türlü işin bir parçası olmasının ülkenin sürdürülebilirliği ve halkın ekonomik refahı için önemli etken olduğunu kaydetti.
Şadi, yeni hükümetin ülke istikrarı için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Başbakan Yardımcısı Denktaş’ı da yeni makamında görmekten ayrı bir heyecan ve mutluluk duyduklarını kaydetti.

Denktaş, taksicilerin sorunlarını dinledi
Birleşik Taksiciler Birliği’nden bir heyet dün, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret ederek, birliği yaşadığı sıkıntıları aktardı, taleplerini iletti.
Birlik Başkanı Kemal Gözay görüşmede, yaşanan ekonomik krizin taksicilik sektörünü de vurduğuna dikkati çekti ve sektörün yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirtti.
Gözay, taksicilerden istenilen vergilerin yeniden gözden geçirilmesini talep etti.
Serdar Denktaş ise kabulde yaptığı konuşmada, şu an için bir yanıt vermemekle birlikte talepleri ayrıntısıyla inceleyeceklerini ve meslek sahiplerini rahatlatacak kararlar üreteceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474