banner564

Dilara ile Alşan’ı Allah korudu

Aşırı hızlı ve dikkatsiz şekilde dönüş yapan 19 yaşındaki sürücünün kullandığı araç kontrolden çıkarak takla attı ve bahçe kapısına vurup durdu

Dilara ile Alşan’ı  Allah korudu
banner598

Gazimağusa’da dün saat 16.00 sıralarında, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında, kaldırım taşına çarparak takla atan aracın sürücüsü 19 yaşındaki Dilara Güleç ile aynı araçta yolcu olarak bulunan yine 19 yaşındaki Alşan Serdahoğluları yarlandı.

Ticaret Lisesi önünde gerçekleşen ve yüreklerin ağızlara geldiği kazada yaralanan iki genç kız bölgedeki duyarlı vatandaşları 112 Acil Servisi araması sonucu olay yerine gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve hayati tehlikesi bulunmayan kazazedeler taburcu edildi.

 

Bahçe kapısına çarptı

Polisten alınan bilgiye göre kaza, Dilara Güleç yönetimindeki GY 403 plakalı salon araç Üç Çakırlar Caddesinden İhsan Kılıç Sokağa hızlı ve kontrolsüz bir şekilde dönüş yaptığı sırada yolun sol tarafında bulunan kaldırıma çarptı, daha sonra Aydoğdu Atay’a ait demir bahçe kapısına çarpan araç takla atarak tavanı üzerinde durdu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 03:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473