banner564

Dolabın içinde can verdi

45 yaşındaki Zehra Sorver’in cansız bedeni, yarı çıplak vaziyette ve boğazında morluklar oluşmuş şekilde eşi tarafından bulundu

Dolabın içinde  can verdi
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy dün gece saat 21.00 sıralarında 45 yaşındaki Zehra Sorver’in şok ölüm haberi ile sarsıldı. Talihsiz kadının cansız bedeni, Namık Kemal Sokak'taki evinde, elbise dolabının içerisinde yarı çıplak vaziyette ve boğazında morluklar oluşmuş şekilde eşi tarafından bulundu. Üzücü olayın ardından bölgeye giden polis detaylı bir inceleme yaptı. Sorver’in evindeki ziynet eşyalarının da kayıp olduğu iddia edildi.
Evli ve 17 yaşında 1 erkek evlat annesi olan Zehra Sorver’in sır vedası hakkında başlatılan geniş çaplı soruşturmada cinayet şüphesinin ağır bastığı öğrenildi. Tüm ihtimalleri göz önünde bulunduran polis Zehra Sorver’in eşi Levent Sorver ve yakınlarını sorguya aldı. Levent Sorver’in eve parça almaya gittiğini, dolabı açtığında eşini ölü olarak bulduğunu söylediği öğrenildi. Öte yandan Sorver çiftinin sürekli kavga ettiği ve zaman zaman ayrılık yaşadığı ileri sürüldü. 

Eşi, eve parça almaya gelmiş…
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre dün gece saat 21.00 sıralarında 45 yaşındaki Zehra Sover’in Alayköy’deki evinde eşi Levent Sover tarafından cansız bedeni bulundu.
Makinist olan Levetn Sorver’in eve parça almaya gittiğini, dolabı açtığında eşini ölü olarak bulduğunu söylediği öğrenildi. Elbise dolabında yarı çıplak bir şekilde bulunan talihsiz kadının boynunda morluklar, vücudunda darp izleri olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde uzun süren incelemelerin ardından Sorver’in cesedi Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne sevk edildi.  

Soygun iddiaları araştırılıyor
Öte yandan evden ziynet eşyası çalındığına dair polise Levent Sover tarafından bilgi verildiği,polisin soygun iddialarını da araştırdığı belirtildi.
Polis, soruşturma kapsamında Sorver’in eşi ve yakınlarını sorguya aldı.
Olayla ilgili soruşturma geç saatlere kadar sürerken, Uzun yıllar önce Mersin’den Kuzey Kıbrıs’a gelen Sorver çiftinin sürekli kavga ettiği, Zehra Sorver’in zaman zaman evi terk edip yakınlarında kaldığı öne sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474