banner564

“Dönüşümün adresi CTP”

Erhürman, “Tüm kesimlerle güçlerimizi birleştirip ülkeyi yeniden yapılandıracağız” dedi

“Dönüşümün  adresi CTP”
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Girne milletvekili adayları, dün ziyaretlerde bulundu. Girne’de Türk Mahallesi ve çarşıyı gezen ekip daha sonra Dome Otel personeli ile öğlen yemeğinde buluştu ve ardından toplantı gerçekleştirdi. 
CTP açıklamasına göre, Dome Otel’in başarı serüveninin paylaşıldığı sunuma katılan Genel Başkan Erhürman, bu başarı hikayesinin birçok açıdan örnek alınması gerektiğini söyledi. 
CTP’li heyet Girne’deki ziyaretlerde, yurttaşlara parti politikalarını aktardı. Yurttaşlar, CTP’nin yeni dönem politikaları arasında öncelikli yerini koruyan ekonomik ve sosyal kalkınma planı hakkında bilgi aldı. Erhürman; haysiyet, adalet, üretim ve hizmet politikaları hakkında bilgi verdi. Yurttaşlardan parti programlarına göre oy kullanmalarını isteyen Erhürman, dönüşümü gerçekleştirecek plan ve program kadar bunları hayata geçirecek kadroların da önemine değindi. Ülkede üreten tüm kesimlerin CTP’de birleştiğini aktaran Erhürman, dönüşümün ancak güçlerin birleştirilmesiyle gerçekleştirilebileceğini belirtti. 
Erhürman, Dome Otel personeliyle katıldığı toplantıda, 7 Ocak seçimlerine yönelik hazırlanan seçim bildirgesinde öne çıkan unsurları paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473