banner564

Downer’i ben kovdum

Anastasiadis, kendisini başarısızlıkla suçlayan Rum basınına tepki gösterdi:

Downer’i ben kovdum
banner598
   Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, önceki gün, Rum Başkanlık binasında, gazetecilere yemek verdiği belirtildi.
   Simerini gazetesi, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, gazetecilere yönelik verdiği yemeğin sohbet ortamında geçtiğini Anastasiadis’in, bu yemeğin en az ayda bir kere rutin hale getirilmesi taahhüdünde bulunduğunu yazdı.
   Habere göre Anastasiadis, gazetecilerle sohbet ederken, değiştirdiği alışkanlıklardan bahsetti.
   Anastasiadis, öğle vakti viski içmediğini sadece sabah ve akşam içtiğini, öğle vakti sadece şarap içtiğini böylelikle altı kilo kaybettiğini söyledi.
    Hayatındaki bir başka değişikliğin ise bütün hafta boyunca Güney Lefkoşa’da kalması olduğunu belirten Anastasiadis, sadece hafta sonları Limasol’a gittiğini, zaman kazanmak ve sabah sabah gazeteleri okumak için Güney Lefkoşa’da kaldığını söyledi.
Hakkında olumlu yazılan çok az şeyin bulunduğunu belirten Anastasiadis, ancak bundan rahatsızlık duymadığını, olumsuz yazıların ise iyi niyetle yazılmasının yeterli olduğunu belirtti. Anastasiadis, Hükümet’in yanıtlarının da yazılmasını talep etti.
    Anastasiadis sözlerinin devamında “hiç mi olumlu bir şey yapmadım? Downer’i kovdum, İngiliz Üslerinden toprak aldım” ifadesini de kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 09:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 6 ay Önce

Mr muhip birakiniz ruyalari ingilterenin ab nin dunyadaki mezalimlere karsi durdugu yeri elestirin ne oramsi k9ramsi dogu akdenizden dogalgaz cikartma ne oldu misir urdun vs nin rum seviciligi mi kaldi anlamiyorsun anlamiyorsun bunlarin gozunde senin filistinlilerden farkli bir yerin mi var ham hayaller ham hayaller sayin damat ferit sayin lawrence

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474