banner564

Durumun farkında mısınız?

KTOEÖS Başkanı Eylem, ülkede cinayet, kadına şiddet, taciz, tecavüz, kriminal olayların her geçen gün arttığına işaret ederek hükümeti eleştirdi

Durumun farkında mısınız?
banner598
Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), ülkede yaşanan bazı olumsuzlukları sıralayarak hükümete eleştirilerde bulundu ve “Sayın UBP-DP hükümeti yetkilileri, ülkemiz ne durumda farkında mısınız?” diye sordu.
KTOEÖS Başkanı Selma Eylem yazılı açıklamasında, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün yurt dışı ziyaretiyle ilgili Yüksek Yönetim Denetçisi’nin raporuna değinerek “Özgürgün’ü yaptığının etik dışı bir davranış olduğunu kabul edip hem halktan hem de Ombudsperson’dan özür dilemeye” çağırdı. Eylem, harcanan halkın parasının derhal iade edilmesi talebinde bulundu.
   Ülkede cinayet, kadına şiddet, taciz, tecavüz, kriminal olayların her geçen gün arttığına da işaret eden Eylem, “Siz ne yapıyorsunuz? Etkili tedbir ve önlem planınız, yasal düzenlemeniz var mı? Yoksa seyirci kalmaya devam mı edeceksiniz?” sorularını yöneltti.

TDP’den KTOEÖS’e ziyaret
Öte yandan Cemal Özyiğit başkanlığındaki Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) heyeti, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nı (KTOEÖS) ziyaret etti. Ziyarette TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, KTOEÖS’ün yeni Başkanı Selma Eylem ve ekibine görevlerinde başarı diledi ve gündemdeki konulara değindi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474