banner564

Düzova’yı üzen olay

Araba park yeri yüzünden kavga yaptığı Hasan Özezinç'in ikametgahının önünde av tüfeği ile havaya ateş eden ve tehditler yağdıran Cemal Betmezoğlu tutuklandı

Düzova’yı üzen olay
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Düzova’da araba park yeri yüzünden iki kişi arasında çıkan kavga tüm köy halkını üzdü. Hasan Özezinç ile yaptığı kavgada havaya ateş açıp tehditler yağdırdığı iddia edilen Cemal Betmezoğlu gözaltına alındı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Düzova’da önceki gün saat 12.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Hasan Özezinç ile Cemal Betmezoğlu Ağıllar Bölgesinde park sorunu yüzünden kavga etti. Kavganın ardından evine giden zanlı Betmezoğlu hızını alamadı ve adına kayıtlı bulunan ev tüfeğini alarak yeniden ağıllar bölgesine gitti. Elinde tüfekle Hasan Özezinç'e “Vuracağım seni, erkeksen çık dışarı" diyerek tehditler yağdıran zanlı havaya bir el ateş etti. 

Tutuksuz yargılanacak
Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Polis, olayda kullanılan silah ile bir adet boş fişeğin emare olarak alındığını, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada bir gün en yakın polis karakoluna imza atması ve bir kefilin 10 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474