banner564

Ekonomiye katkı koyacak

Güzelyurt Tren İstasyonu restorasyonunda sona yaklaşıldı

Ekonomiye katkı koyacak
banner598
 İngiliz Koloni döneminde inşa edilen ve “3. Etabı Güzelyurt – Evrihu” hattının üzerinde bulunan Güzelyurt Tren İstasyonu’nun restore edilerek topluma kazandırılmasında önemli gelişmeler sağlandığı bildirildi.
   Verilen bilgiye göre, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İngiliz Koloni döneminde yapılan ve 46 yıl hizmet verdikten sonra 31 Aralık 1951 yılında yapmış olduğu son sefer ile kapatılan Güzelyurt Tren İstasyonu’nu restore ederek topluma kazandıracaklarını belirtti.
   Tren İstasyonunun Ana İstasyon Binası, Depoları, Bakım Onarım Binaları ile birlikte tamamlanacağını ifade eden Ataoğlu, “Bu önemli bir proje Güzelyurt İlçesine büyük oranda turist akışı ve dolayısı ile ekonomik gelişimine de ciddi katkı koyacaktır” dedi.

Güzelyurt’ta çevre temizliği çalışması yapılacak
Öte yandan Güzelyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen “Temiz Düşün Çevre Temizliği ve Çevre Koruma Projesi” kapsamında yarın temizlik çalışması yapacak. 
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, temizlik çalışması, Güzelyurt Kalkanlı Piknik alanında saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473