banner564

Emare var ifade yok

Evlerinde 16 gram uyuşturucu madde ele geçirilen iki zanlı ne poliste ne de mahkemede konuşmadı

Emare var ifade yok
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da bir eve operasyon düzenleyen Narkotik Şube ekipleri, 16 gram uyuşturucu maddeyi emare olarak alırken, evde yaşayan A.B ile H.K tutuklayarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkardı. Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, alınan bir bilgi ile 30 Eylül 2014 tarihinde zanlıların ikametgahına giderek arama yaptıklarını söyledi. 

Mutfakta 6 gram 
Evin mutfak kısmında bulunan masa üzerinde 1 adet ucu yanık uyuşturucu ile karışık sigara ve 1 adet uyuşturucu kalıntısı olan paket bulduklarını anlatan Özdesoy, gazete kağıdı içerisinde 1 gram, silver bir pakette 3 gram ve tütünle karışık 2 gram olmak üzere toplam 6 gram uyuşturucu madde ele geçirdiklerini ifade etti.

Yatak odasında da 10 gram çıktı
Evin yatak odası kısmındaki aramada da 10 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildiğini aktaran Özdesoy, zanlıların tutuklandığını söyledi. Zanlıların hiçbir şekilde ifade vermediklerini bildiren Özdesoy, yeni başlayan tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Zanlıların da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473