banner564

Engelli gençler eğlendi

Cafe Down, çok anlamlı günlerinden birini daha yaşadı

Engelli gençler eğlendi
banner598
Gazimağusa’da Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda hizmet veren Cafe Down, çok anlamlı günlerinden birini daha yaşadı.
Turkcell, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Cafe Down'u ziyaret etti, özel bir etkinlikte engelli gençlerle birlikte oldu.
Gazimağusa’da Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda hizmete giren Cafe Down, çok anlamlı günlerinden birini daha yaşadı.
İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet veren ve engelli gençler tarafından işletilen Cafe Down'da "Destek Varsa Engel Yok" bilinci yine gündeme taşındı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle merkezi ziyaret etti.

‘Tahta oymalar’ sergilendi
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve Turkcell ekibinin ziyareti, Cafe Down’daki öğrencilere büyük bir mutluluk yaşattı. 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve yılbaşı nedeniyle öğrencilere hediyeler dağıtıldı, merkezde yapılan çalışmalar değerlendirildi.
İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde üretilen tahta oymaların da sergilendiği etkinlikte, öğrenciler, yaptıkları üretimlerin gururunu yaşadı.
Ayhan Barış, engelliler odağında uzun yıllardır sosyal sorumluluk projeleri ürettiklerini belirterek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz, kendilerine destek verdiğiniz ve güvendiğiniz zaman ne kadar başarılı sonuçlar ortaya çıkardıklarını hepimize bir kez daha gösterdi” dedi.
İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Havva Öztenay da Turkcell yetkililerine teşekkür etti, “Bu projenin ortaya çıktığı andan itibaren hep yanımızdasınız” dedi. Öztenay, tüm duyarlı çevreleri Cafe Down’u ziyaret etmeye ve oradaki üretimi görmeye davet etti. 
Cafe Down, çok anlamlı günlerinden birini daha yaşadı

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474