banner564

Eroğlu: Ama çok çalışmak lazım

Eroğlu, yaptığı bölge ziyaretlerinde edindiği izlenime göre seçimin birinci turda biteceğine inandığını söyledi ve ekledi:

Eroğlu: Ama çok çalışmak lazım
banner598
Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu, Gönyeli’de vatandaşlarla bir araya geldi. Eroğlu, ziyaretteki konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Kıbrıs konusunda bilgi verdi.
KKTC Cumhurbaşkanı olarak halk adına, halkın ne istediğini bilerek, gözeterek müzakere masasında olduğunu söyleyen Eroğlu şöyle devam etti:
“Müzakerelere ara verilmiştir. Çünkü Rum lider masayı terk etti. Sebebi de denizdeki gemimizdir. Ama anlamadıkları bir şey var ki, o gemi bizim adımıza arama yapmaktadır. Akdeniz’deki deniz altı zenginliklerde Kıbrıslı Türklerin de hakkı olduğunu hem Rum tarafı hem de dünya teslim etmektedir. Ancak Rumlar, hakkımızı çözümden sonra vermek istiyorlar. Biz de bu konunun çözümden sonra ele alınmasını söylüyoruz. Ancak tüm uyarılarımıza rağmen aramalarına devam ediyorlar. Bu doğal gazın masada tartışılması gerekmektedir.”
Yaptığı bölge ziyaretlerinde edindiği izlenime göre seçimin birinci turda biteceğine inandığını söyleyen Derviş Eroğlu, “Ama çok çalışmak lazım. Ülkenin bütün yerleşim birimlerinde çalışmamız lazım” dedi.
KKTC halkını mutlu edecek bir anlaşma arayışı içinde olduğunu söyleyen Derviş Eroğlu, geçmişin karanlık günlerine döndürmeyecek, yarınların bugünden daha güzel olacağı bir anlaşmayı hedeflediğini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473