banner564

Eroğlu: İktidara hazır

Özgürgün UBP’nin birlik beraberlik ve bütünlük içinde olduğunu, seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi

Eroğlu: İktidara hazır
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Çatalköy’de miting düzenledi ve milletvekili adaylarını tanıttı.
UBP’den yapılan açıklamaya göre, Esentepe ve Çatalköy’de’de kullanılan ve yeniden düzenlenen örgüt binasının sembolik açılışı da gerçekleştirildi.
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün UBP camiası olarak gururlu, birlik beraberlik ve bütünlük içinde olduklarını, 7 Ocak’tan sonra da daha güçlü, bilinçli ve sağlıklı icraatlar için destek beklediklerini belirtti.
Mitingde konuşan UBP Genel Başkanı Başbakan Hüseyin Özgürgün, gelecek için güçlü bir hükümete ihtiyaç olduğunu kaydetti. Özgürgün “Halkımızdan isteğimiz UBP’yi tek başına iktidar yaparak önümüzdeki büyük projeleri hayata geçirmek için yetki vermeleridir” dedi.
Öncelikle ülkenin ekonomisini düşündüklerini dile getiren Özgürgün, “Ülke sevdasıyla, anavatanla birlikte inanıyoruz ki biz ülkemiz için her şeyi yaparız ve yapmaya da devam ediyoruz” ifadesini kullandı.
Özgürgün halkın ve tüm kesimlerin refah ve mutluluğu için 75’ten beri pek çok hükûmetlerde bulunduklarını,  bazı dönemlerde UBP iktidarlarının gitmesi gerektiğinin çok söylendiğini ancak UBP’nin her sefer gelerek ülkeyi gayretle ayağa kaldırdığını savundu.

Eroğlu: İktidar olmaya hazır 
Mitingde konuşan KKTC 3. Cumhurbaşkanı ve UBP Onursal Başkanı Dr. Derviş Eroğlu da tüm uğraşlarının KKTC’ye sahip çıkmak, insanları mutlu etmek, Kıbrıs Türk halkını KKTC’nin sahibi yaparken huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek olduğunu söyledi.
Seçim arifesinde olduklarını ve ne yapacaklarını bildiklerini ifade eden Eroğlu, “Biz UBP olarak iktidar olmaya hazır ve alışkınız çünkü biz icraat hükümetiyiz. Siyasete girilir ve çıkılmaz sizlerle birlikteyim. Adaylarımızı sandıktan çıkarmak asli görevimizdir. Kalan on günü çok iyi değerlendirirsen oyumuz yüzde beş artar. Adayların dikkatine de getiriyorum son on günde çok dedikodu çıkar itibar etmeyiniz”  diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474