banner564

Eroğlu örneklerle anlattı

Eroğlu, diğer bölgeler gibi Güzelyurt’un gelişmesine, halkın refah ve mutluluğunun artmasına büyük önem verdiğini vurguladı

Eroğlu örneklerle anlattı
banner598
Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu seçim çalışmaları kapsamında dün Güzelyurt’ta sırasıyla Güzelyurt Kaymakamlığı, Güzelyurt Polis Müdürlüğü ve sanayi bölgesini ziyaret etti.
Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu’na ziyaretleri esnasında UBP Güzelyurt Milletvekili Kemal Dürüst, DP-UG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, DP-UG Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve eski milletvekili Mutlu Atasayan eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Eroğlu vatandaşlarla bir araya gelerek 19 Nisan’da gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimi ve ilerleyen süreçte Kıbrıs sorunu çerçevesinde beklenen gelişmeler hakkında bilgi verdi. 
Eroğlu, diğer bölgeler gibi Güzelyurt’un gelişmesine, halkın refah ve mutluluğunun artmasına da büyük önem verdiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Eroğlu, bölgedeki iki üniversitenin kendisinin imzası ile kurulduğunu, sosyal konutların, yolların, göletlerin, sulama projelerinin, yeni narenciye işleme tesisinin kendisinin başbakanlığı döneminde yapıldığını anlattı.
Eroğlu; bölgenin daha da gelişmesi ve halkın sorunlarının aşılması gerektiğini belirterek, sorunlar var diye de özgürlükten, güvenlikten, haklardan, üzerinde yaşanılan topraklardan ve devletten vazgeçilemeyeceğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474