banner564

Faydalı olmasını diledi

Ünlü hukukçu Oktay Feridun, ‘Zamanı Tiye Aldım’ kitabını Reşat Akar’a hediye etti

Faydalı olmasını diledi
banner598
Ülkemizin ünlü hukuk adamlarından Oktay Feridun, Diyalog Medya Grubunu ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a ‘Zamanı Tiye Aldım’ adlı kitabını hediye etti.
   Oktay Feridun, 1960-63 yılları arasında Kıbrıs Başsavcı Yardımcılığı, Kıbrıs Türk Yönetimlerinde Başsavcılık, Askeri Başsavcılık, Kurucu Meclis üyeliği yapmış, 1984 yılında İçişleri ve Sağlık Bakanlığı, 1985 yılının ikinci yarısında KKTC Kurucu Meclisi geçici Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü.
     Ziyaret sırasında Diyalog’un yayınlarıyla ilgili görüşlerini dile getiren Feridun, Diyalog TV’deki programları izlediğini belirterek, “Bu konuda topluma yaptığınız çok değerli hizmetleriniz için sizi ve maiyetinizdeki değerli arkadaşlarınızı kutlarım” dedi.
     Oktay Feridun şunları söyledi:
     “Uzun zamandan beri sizinle yakından ilgilenemediğim için müteessirim. Sağlık problemlerim dolayısı ile bunu yapamamıştım. Kendimi daha iyi hissettiğimden ilk olarak sizinle ilgilenebilme imkanını hissettim. Diyalog TV’deki programlarınızı eksiksiz olarak televizyondan kaçırmadım ve kaçırmayacağım. Bu konuda topluma yaptığınız çok değerli hizmetleriniz için sizi ve maiyetinizdeki değerli arkadaşlarınızı candan kutlar başarılarınızın devamını temenni ederim. Bu vesile ile size birkaç yıl önce bastırılmış kitabımı bazı konularda faydası olur diye takdim ediyorum; tekrar selam, saygı ve sevgilerimi sunarım.”
    Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da, Oktay Feridun’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 
     Oktay Feridun'un hukuk dünyasının önde gelen kişilerinden biri olduğunu belirten Akar,  topluma yapmış olduğu katkıların her zaman hatırlanacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474