banner564

Fikir birliği sağlandı

TDP, Tel-Sen’in özelleştirmeye karşı verdiği mücadeleye destek belirtti

Fikir birliği sağlandı
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Telekomünikasyon Dairesi Çalışanları Sendikası (Tel-Sen) yetkilileriyle dün bir araya geldi; gündemdeki konuları görüşerek, Telekomünikasyon Dairesi’nin özelleştirilmesine karşı verilecek her türlü mücadeleye destek olacağını belirtti.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit başkanlığındaki heyet, Tel-Sen’i ziyaret ederek Başkan Tamay Soysan ve sendika yöneticileriyle görüştü.
Tamay Soysan, TDP ile iletişim konularında fikir alışverişinde bulunmak ve ortak hareket edebilecekleri politikalar üretmek istediklerini söyledi.
Tel-Sen’in mücadelesinin sadece özelleştirilmeyle sınırlı olmadığını, ülkenin tüm kurumlarına sahip çıkılması yönünde olduğunu belirten Tamay Soysan, kurumların özelleştirilmesinin sadece o kurumlarda çalışanları değil toplumun tamamını zora soktuğuna işaret etti.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ise, her zaman ülkenin zor günlerden geçtiğinin dile getirildiğini ancak hiç bu kadar kötü duruma gelmediğini hangi sektöre nereye el atsalar feryat dinlediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474