banner564

‘Füze gibi geldi’

Mağusa’nın Çanakkale Mahallesinde aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkan sürücü, bir evin bahçe duvarını yıkarak durabildi

‘Füze gibi geldi’
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa’nın Çanakkale Mahallesinde aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkan sürücü, bir evin bahçe duvarını yıkarak durabildi. Yönetimindeki araç ile mahalle arasında sürat denemesi yapan 20 yaşındaki sürücü Aydın Kaya, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki bahçe duvarına çarptı. Kaza anında televizyon seyretmekte olan ev sakinler, bir anda neye uğradıklarını şaşırdı ve sokağa fırladı.
   Çarpmanın şiddetiyle, füze fırlatılmış gibi korkunç bir gürültü çıktığını söyleyen ev sakinleri “canımızı kurtardığımıza şükrediyoruz”dedi.
   Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 15.00 sıralarında Çanakkale bölgesinde meydana geldi. Yönetimindeki NK 621 plakalı araç ile “Sakızcıoğlu” isimli işletmeden Çanakkale bölgesi istikametine doğru aşırı süratli bir şekilde seyreden sürücü Aydın Kaya, direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı. 
   Çarpmanın etkisiyle evin bahçe duvarı yıkılırken, araç sürücüsü hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473