banner564

Girne bugün 8 saat elektriksiz

Girne bugün 8 saat elektriksiz
banner598
Girne trafo merkezi yüksek gerilim şebekesinde yapılacak proje çalışmasından dolayı bugün Girne’nin tümü, Doğanköy’ün bir bölümü, Boğaz Piknik Alanı, Karaoğlanoğlu, Girne Sanayi Bölgesi ve Zeytinlik’te 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik enerjisi kesik olacak.
   Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan yapılan açıklamada, elektrik enerjisinin çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceği, bu nedenle şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması gerektiği bildirildi.

 Gönendere, Ergenekon, Tirmen ve İskele’de elektriksiz 
   Orta gerilim proje çalışmaları nedeniyle bugün Gönendere, Ergenekon ve Tirmen bölgesindeki tesis ve konutlarda elektrik kesintisi yapılacak. Kıb-Tek Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, kesinti saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında olacak.
   Öte yandan, orta gerilim proje çalışmasından dolayı bugün, Topçuköy, Yarköy, Ardahan, Ergazi, Turnalar, Kantara, Kaplıca, Mersinlik ve bu bölgelerdeki tesislerde elektrik enerjisi kesik olacak. Kıb-Tek Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, kesinti 09.00-16.30 saatleri arasında uygulanacak.

***

İnşaattan düşen yoğun bakımdaki Kahwar yaşamını yitirdi

Ecele 5 gün direnebildi

   Çatalköy’de 21 Nisan’da, yapımı devam eden otel inşaatında, 7,5 metre yükseklikten beton zemine düşerek ağır yaralanan Pakistan uyruklu Mohammad Kahwar (E-32) tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde günün ilk saatlerinde yaşamını yitirdi.

Türbeden hırsızlık
Lefkoşa’da Atilla Sokak üzerinde bulunan “Karababa Türbesi” içerisinde muhafaza edilen mezarlık örtüsü ile bir adet ayakkabı sehpası ve türbe üstünde bulunan 1 adet sarığın M.E.(E-30) tarafından çalındıktan sonra yakılmak suretiyle hasara uğratıldığı tespit edildi. M.E. tutuklandı.

Savaş Umar’ın bahçesi yandı
   Yayla’da, eski Akdeniz toprak yolu üzerinde bulunan Savaş Umar’a ait narenciye bahçesinde, tespit edilemeyen sebepten dolayı çıkan yangında, 250 adet narenciye fidanı, 20 adet kelepçeli su hortumu ve 2 bin 400 metre damlama sulama lastiği yandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473