banner564

Gizemli ikili

Tasarruflarında 18 uyuşturucu hap bulunan İsmail Sargın ve Sacide Korkman'ın çantasından da başkalarına ait 36 adet kredi kartı çıktı

Gizemli ikili
banner598
Kuzey Kıbrıs’a tatil için geldikleri tahmin edilen İsmail Sargın ve Sacide Korkman isimli iki şahsın Ercan Havaalanı’nda üzerlerinde yapılan aramada 18 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Yakalanan iki zanlının çantasında ise başka kişilere ait 36 kredi kartı bulundu. Uyuşturucunun yanı sıra bulunan kartlarla da ilgili soruşturma başlatan polis, zanlılar İsmail Sargın ve Sacide Korkman'ı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.
Ülkeye hangi amaçla geldikleri araştırılan zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis,  İsmail Sargın ve Sacide Korkman'ın 29 Eylül tarihinde Ercan Havaalanı’ndan giriş yaptıkları esnada zanlı Sargın'ın çantasında yapılan aramada bir adet içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen elle sarılmış sigara ile 18 adet extacy türü uyuşturucu olduğu düşünülen haplar bulunduğunu söyledi. 

Çanta değil banka kasası…
Polis, ayrıca çanta içerisinde başka kişilere ait 36 adet kredi kartı bulunduğunu da belirterek kartlarla ilgili de soruşturma başlatıldığını ifade etti. 
Polis, zanlı Sacide Korkman'ın da bulunan uyuşturucu ve kartlarla ilgili bilgisi olduğunu vermiş olduğu gönüllü ifadesinde itiraf ettiğini söyledi. Polis, mesele ile ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf çevik
yusuf çevik - 7 yıl Önce

oyle bi insandegil o tektaraflı yargılamayın bir yanlıs anlaşılma var

nisa kilitçi
nisa kilitçi - 7 yıl Önce

o benim annem ve o adma geldikten beri annem bizi hiç seviyor artık sanki evlatları değilmişis gibi hep bizi gezdirirdi artık değil o adam herşeyi aldı elimden artık hiç kimse istermiyor bizi tek babam ve babannem teyzem veya annanem hiç istemiyor hep bizi severdilerb ama artık değil benim adım nisa kardeşim var adı muhammet benim yaşım 12 kardeşimin yaşı da 9 hiç kimseye güvenme hele hele alenin tanımadığına hiç resmen orda olsaydık kardeşinle oldururdü bizi elvada anne affetmiyecez si

yusuf çe
yusuf çe - 7 yıl Önce

durus bir kız o hiçkimseye yanlış yapmaz emanete ihanet etmez zehirli içecekle işi olmaz kandırılmıştır

Aaa
Aaa - 7 yıl Önce

Zzzzzz

YU Ç
YU Ç - 7 yıl Önce

GECMİŞ OLSUN ALLAH SENİ KÖTÜ GÖZLERDEN KORUSUN

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474