banner564

Güneyden  getirmişler

Hamitköy’de ele geçirilen 180 kilo kaçak dana eti ile ilgili kasap ve şoför tutuklandı

Güneyden  getirmişler
banner598

 Gazimağusa-Lefkoşa Anayolunda Hamitköy yakınlarında önceki gün düzenlenen operasyonda ele geçirilen 180 kilo kaçak etle ilgili gözlatına alınan kasap dükkanı sahibi Nejat Görür ve ile Erhan Akbaş, dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıdı.

Duruşmada zanlılar hakkındaki iddialar aktarılarak süre talep edildi. Soruşturmayı yapan polis, zanlı Nejat Görür’ün kullanımında bulunan araçta 11 Nisan 2018 tarihinde, saat 17.00 sıralarında, yapılan aramada 180 kilogram gümrüksüz dana eti bulunarak emare alındığını aktardı. 
Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada zanlı Görür’ün gönüllü ifade verdiğini ve söz konusu etleri zanlı Erhan Akbaş’tan aldığı itirafında bulunduğunu kaydetti. Polis, yapılan soruşturmada zanlı Akbaş’ın da tutuklandığını ve etleri Güney Kıbrıs’tan temin ettiğinin tespit edildiğini mahkemeye aktardı. 

Alınacak ifadeler var…
Polis, mesele ile ilgili olarak birçok ifade temin edildiğini ancak incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek zanlıların soruşturma amaçlı bir gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi onaylarken, söz hakkı alan zanlı Erhan Akbaş, suçla bağlantısının bulunmadığını ve etlerden haberinin sabah tutuklandığında olduğunu belirterek suçsuz olduğunu iddia etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473