banner564

Gürsel Güngör'ün ailesi şokta

Geçmişte sağlık sorunu yaşamayan 57 yaşındaki müzisyen Gürsel Güngör, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye gitti, gece yarısı kalp damarının patlaması sonucu hayatını kaybetti

Gürsel Güngör'ün ailesi şokta
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

   Gürsel Güngör, hem müzisyen, hem de işadamı olarak ülkemizin sevilen insanlarından biriydi. Gazimağusalı olmakla birlikter son zamanlarda Lefkoşa’da yaşayan Güngör, önceki akşam ishal ve kusma şikayetiyle  18.00 raddelerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Anjiyo önerisi sonrasında fenalaşan Gürsel Güngör’ün dinlenmeye alındığı  dün sabah 01.00 raddelerinde ise hayatını kaybettiği haber verildi.
   Hastane yetkilileri, ölüm nedeni olarak kalp damarının patlamasını gösterirken, Diyalog’a konuşan ailesi,  Güngör’ün geçmişte herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığına dikkat çekti.
   Ölüm haberi sonrasında büyük bir şok yaşayan aile fertleri “neşe dolu, hareketli ve çalışkan bir insanın bir anda hayata veda etmesini anlamak ve kabullenmek çok zor” dedi.
  
Otopsi yapıldı
   Güngör’ün ölümünün ardından yapılan otopsi sonrası, ayak damarları dahil olmak üzere vücudunda bulunan birçok damarın yırtıldığı öğrenildi.
   Ülkemizde müzik konusunda birçok başarıya imza atan Jazmania Gurubunun bas gitaristi Gürsel Güngör, bugün Mağusa Lala Mustafa Paşa Cami’nden kılınacak cenaze namazı sonrası Mağusa Kabristanlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473