banner564

Halk Meclisi Programında Mahşeri kalabalık

Kıbrıs yayıncılık tarihinde bir ilki başaran Diyalog TV'nin 50’nci Halk Meclisi toplantısı Aslanköy'de yapıldı

Halk Meclisi Programında Mahşeri kalabalık
banner598
Kıbrıs yayıncılık hayatında dün gece bir ilk yaşandı. Diyalog TV’de 50 haftadır aralıksız ve canlı olarak yayınlanan Halk Meclisi programı rekor bir katılımla gerçekleşti.
Sadece Kuzey Kıbrıs’ta değil dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan Türklerin de ilgiyle izlediği Halk Meclisi programı hem 50 haftadır aralıksız canlı olarak yayınlanması hem de mahşeri bir kalabalığın katılımı ile tarihe geçti.
Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu, müsteşarı ve tüm müdürleriyle birlikte programa katılarak, Mesarya bölgesindeki çiftçi ve hayvancının sorunlarını dinledi. 
Programın moderatörlüğünü yapan Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ile Diyalog TV Haber Müdürü Aytuğ Türkkan, Aslanköy’de davul zurna ile karşılandı.
Aslanköy Muhtarı Adil Onalt ve Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları’nın önderliğindeki gurup, başarılı yayınlarından dolayı Diyalog TV yönetici ve çalışanlarını kutladı. Program sonunda Halk Meclisi’nin 50’nci yayına ulaşması nedeniyle pasta kesildi.
Programa; siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, Aslanköy sakinlerinin yanı sıra Mesarya’daki birçok yerleşim yerinden çok sayıda konuk katıldı.

Detaylar yarın gazeteniz Diyalog’ta
Aslanköy’de dün akşam gerçekleşen ve Diyalog TV’den canlı yayınlanan programda ülke sorunları tartışıldı, konuşmacılar görüşlerini aktardı.
Halk Meclisi Programındaki konuşmaların detayları yarın Diyalog’ta geniş şekilde yer bulacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473