banner564

Halka projeler anlatıldı

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ile milletvekili adayları seçim çalışmalarına Girne ve Güzelyurt’ta devam etti

Halka projeler anlatıldı
banner598
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile DP Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Karaoğlanoğlu’nu ziyaret etti.  
Ziyarette, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı yapacak projeler değerlendirildi.
Serdar Denktaş burada yaptığı konuşmada, özellikle genç kesimin daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi, daha fazla insan hakları taleplerini değerlendirdiklerini, parti politika ve vizyonlarını da bu yönde oluşturduklarını vurguladı. 
Demokrat Parti (DP) Güzelyurt milletvekili adayları, kentte bazı okul ve kahveler ile Kıbrıs Türk Narenciye Üreticileri Birliği'ni ziyaret etti.

Arabacıoğlu ve adaylar Gönyeli’deydi
Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Demokrat Parti (DP), dün Gönyeli Pazarı ve Gönyeli İlkokulu’nu ziyaret ederek Gönyelilerle buluştu.
DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu ve adayların katılımı ile gerçekleşen ziyaret Aralık ayı olmasına rağmen güneşin kendisini gösterdiği bir havada neşeli ve keyifli geçti.  
Adaylar Gönyeli İlkokulu’nda İlkokul yönetimi ve öğretmenleri ile kısa bir sohbet gerçekleştirip DP’nin seçim sonrası planlarını konuştular, beklentiler hakkında da bilgi sahibi oldular. 
Sonrasında Gönyeli Pazarını ziyaret edip Pazar esnafı ile tek tek ilgilenip onların sıkıntılarını dinlediler. Seçim sonrası hükümet döneminde attıkları önemli adımları devam ettireceklerinin sözünü vererek Pazar yerinden ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473