banner564

Hasan Bingöl ıslah olmadı

Uyuşturucu suçundan daha önce de hüküm giyen ve kısa süre önce dışarı çıkan Hasan Bingöl’ün evinde bu sefer Hintkeneviri bulundu

Hasan Bingöl ıslah olmadı
banner598
Güzleyurt’taki ikametine narkotik tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu bulunarak tutuklanan Hasan Bingöl dün yaniden mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Hasan Bingöl’ün daha öncede bir kilo hintkeneviri bulundurma suçundan 2011’de 4 yıl hapse mahkûm edildiği ve  tahliye olduktan kısa bir süre sonra yine aynı suçu işlediği ortaya çıktı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından 23 Mayıs tarihinde Güzleyurt-Bostancı’da evinde yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunan zanlı Hasan Bingöl üç gün süren tutukluluğun ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ndeki duruşmada 23 Mayıs tarihinde saat 19.00 sıralarında zanlının Bostancı’daki evinde yapılan aramada 989 miligram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak zanlının tutuklandığı belirtildi. Polis, zanlının soruşturma amaçlı 3 gündür poliste tutuklu bulunduğunu, soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının yurt dışına çıkış yasağı ve 20 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474