banner564

‘Hastayım, pişmanım’

Abisine ait 22 ayar Trabzon Burma seti ile diğer altınları çalmakla suçlanan Murat Aydıç, doktor kontrolü istedi

‘Hastayım, pişmanım’
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Minareliköy’de yaşanan ilginç hırsızlık olayında kardeşinin ziynet eşyalarını çalıp sattığı ileri sürülen zanlı Murat Aydıç tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Murat Aydıç’ın 20 Haziran tarihinde Minareliköy’de abisi Kamil Aydıç’a ait evden bir adet 22 ayar Trabzon burma seti, 22 ayar yaprak motifli set, 4 adet tam ve 3 adet 22 ayar bilezik çaldığını söyledi. 
Polis, zanlının çalmış olduğu ziynet eşyalarını Lefkoşa’da üç ayrı kuyumcuya satarak toplamda 21 bin 250 TL nakit parayı sahtekârlıkla temin ettiğini açıkladı. Polis, mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, alınan ifadenin araştırılacağını ve aranan emareler olduğunu belirtere, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Zanlı Murat Aydıç ise suçunu kabul etiğini ve pişman olduğunu belirterek hasta olduğunu bu nedenle doktor kontrolünden geçirilmeyi talep etti. Yargıç Mine Güçlüer, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını ayrıca doktor kontrolünden de geçirilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473