banner564

Hayaliydi ama parası yoktu

‘Ünsal Motor’ isimli garaja giren Uğurcan Gülmez, Gilera’yı götürdü

Hayaliydi ama parası yoktu
banner598
Teoman TURAN
Uğurcan Gülmez isimli şahıs, Lefkoşa’da faaliyet gösteren Ünsal Motor isimli garajdan hırsızlık yaptığı iddiasıyla mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Necip Taşlı olayla ilgili bulguları aktardı. Taşlı, huzurda bulunan zanlı Uğurcan Gülmez’in 21 Eylül tarihinde Lefkoşa Surlar içinde faaliyet gösteren Ünsal Motor isimli garajın kapısını hasara uğratmadan açtıktan sonra içeride bulunan 5 bin TL değerindeki Gilera marka motoru sirkat ettiğini söyledi. 

Aranan iki kişi var
Polis, konunun polise şikâyet edilmesi üzerine bölgedeki kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlı ile birlikte şuan aranmakta olan 2 kişinin konu dükkândan motorları aldıklarının tespit edildiğini belirtti. Polis memuru Taşlı, zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını mahkemeye aktardı. 
Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının henüz daha ifade vermediğini ayrıca aranan şahıslarında bulunduğunu belirterek 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473