banner564

Hedef belli

Sendikalar, kamu çalışanlarının maaşlarını düzenleyen yasasının yürürlükten kaldırılaması için mücadele başlattı

Hedef belli
banner598
Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası’nın yürürlükten kaldırılması gündemiyle bir araya gelen 30’u aşkın sendikanın yetkilisi ve temsilcisi, mücadelede yol haritası belirlemek üzere dün Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası’nda (Kamu-Sen) toplandı.
Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş, toplantı öncesinde basına kısa bir açıklama yaparak, “Biz, sendikalarla ve halkımızla bütünleşerek Göç Yasası’nın kaldırılması için olanca gücümüzle mücadele etmeye kararlıyız. ‘Kaynak yok’, ‘para yok’ diyenlere de kaynağın yerini göstereceğiz” dedi.
Özkardaş, ilgili yasanın yürürlükten kaldırılmasında uzun soluklu mücadele yürütmek ve çalışanları eylemlere motive etmek için komiteler oluşturmak üzere bir araya geldiklerini söyledi.
Yasaya karşı verilen mücadelenin tırmandırılması adına Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu’nda (Dev-İş) ve Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nda (KTOEÖS) gerçekleştirdikleri toplantılara da işaret eden Mehmet Özkardaş, 30’u aşkın sendikayla birlikte mücadele edeceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474