banner564

Hem pişman hem üzgün

Ekmek almak için gittiği Kiler Markette Samsung Galaxy cep telefonunu cebine atıp evine giden Leeroy kısa sürede yakalandı

Hem pişman hem üzgün
banner598
Melin DOBRAN
Kuzey Kıbrıs’ta öğrenci olarak bulunduğu ileri sürülen LeeroyNyamandi isimli şahıs, Gönyeli’de faaliyet gösteren Kiler Süper markette unutulan bir cep telefonunu çaldığı iddiasıyla dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Polis, zanlı Leeroy Nyamandi'nin 6 Ağustos tarihinde saat 14.00 sıralarında Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kiler Süper Markette unutulan Samsung Galaxy A5 marka cep telefonunu bularak çaldığını söyledi.Leeroy ise markete ekmek almak için gittiğini, olaydan dolayı hem üzgün hem de pişman olduğunu belirtti
Polis, meselenin bildirilmesi üzerine başlatılan soruşturmada zanlının tespit edilerek tutuklandığını ve telefonun tasarrufunda bulunduğunu belirtti. Polis, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkemizde öğrenci statüsünde bulunduğunu belirterek teminata bağlamasını talep etti.  
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve 5 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 06:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473